Skip to Content

47 tinten van Sigma

De bestseller in de kleuren van de èggo-keukens

Keukenbouwer èggo en verffabrikant Sigma kleuren een nieuw partnerschap in. Voortaan kunnen keukenklanten direct in hun èggo Kitchen House de muurkleur kiezen die het best bij hun nieuwe keuken past. De keukenadviseur biedt keuze uit een assortiment van 47 exclusieve tinten die passen bij de keukenmodellen van èggo.

De perfecte harmonie vinden tussen de kleuren van uw keuken en uw muurkleuren kan al snel een bron van kopzorgen betekenen. Zeker met de open keukens van tegenwoordig die grenzeloos overgaan in leefruimten! Om zijn klanten te helpen de beste keuze te maken, heeft èggo de handen in elkaar geslagen met verffabrikant Sigma Coatings. Vanaf juni kunnen klanten in hun èggo Kitchen House kiezen uit 47 èggo by Sigma-kleurtinten om hun muurkleuren af te stemmen op de keuken van hun dromen.

De rol van de keukenadviseurs van èggo gaat veel verder dan het ontwerpen van een keuken. Ze begeleiden de klanten bij het scheppen van de sfeer die het best beantwoordt aan hun wensen. Dankzij het èggo by Sigma-verfassortiment vinden de klanten in een showroom van èggo nu nog gemakkelijker de nodige inspiratie om alle tinten optimaal op elkaar af te stemmen en zo de keuken te creëren die bij hen past.

47 tinten afkomstig uit de natuur

èggo heeft 47 natuurlijke en rustgevende kleurtinten geselecteerd die mooi passen bij de aangeboden keukenmodellen. De tintenselectie kan worden geraadpleegd in een kleurenboek dat beschikbaar is in alle èggo Kitchen Houses, en op www.eggo.be. Bovendien worden alle keukens in de showrooms al gepresenteerd in een omgeving waarin de muren geverfd zijn met de tinten van èggo by Sigma.

Alle door èggo geselecteerde verven zijn afwasbaar. Dat is geen onbenullig detail als men weet hoe snel men vlekken maakt in een keuken.

Kwaliteit en respect voor het milieu

èggo en Sigma, een voor de hand liggende combinatie. Beide merken delen een bezorgdheid om respect voor het milieu. De verven van Sigma dragen het ecolabel ten bewijze van hun geringe milieueffecten. Ook èggo wou alleen maar in zee gaan met een partner met een goede reputatie, die bekend staat om de kwaliteit en betrouwbaarheid van zijn producten, twee eigenschappen waarop men kan rekenen bij Sigma. Het verfmerk heeft zijn strepen al verdiend bij professionele schilders.  

Gratis verf in juni

Om deze samenwerking, waarover alle klanten enthousiast zullen zijn, te vieren, voert èggo de hele maand juni een promotieactie: bij iedere aankoop van een nieuwe keuken krijgt de klant twee potten verf van 2,5 liter gratis. De klanten kunnen een keuze maken uit de aangeboden tinten in het kleurenboek dat ter beschikking ligt in iedere èggo Kitchen House.

Praktische informatie

De 47 èggo by Sigma-kleurtinten worden voorgesteld in een kleurenboek dat kan worden ingekeken in iedere èggo Kitchen House en op de website www.eggo.be.

Elke kleur is verkrijgbaar in een pot van 2,5 liter (59 €).

Alle Sigma-verven die te koop zijn bij èggo, zijn afwasbaar en dragen het ecolabel. De 47 aangeboden tinten kunnen worden besteld in alle èggo Kitchen Houses. De verfpotten worden tevens geleverd in het verkooppunt.

Contacteer ons
Benedicte Van Moortel Meer info? , èggo
Benedicte Van Moortel Meer info? , èggo
Over èggo

Het Belgische familiebedrijf èggo, opgericht in 2007, telt vandaag 63 geïntegreerde verkoopspunten in vijf verschillende landen. Er zijn showrooms van het merk in België, in het Groothertogdom Luxemburg, in Spanje (met 4 openingen in 2020) en nog recenter in Dakar te Sénégal.

In 2020 heeft èggo 19.000 projecten op maat gerealiseerd voor haar klanten. De groep beschikt in België over eigen logistieke diensten en een Customer Care. Met zijn 665 medewerkers, installateurs en bezorgers behaalde de groep èggo in 2020 een jaarlijkse omzet van € 145.000.000.
èggo
Rue Léon François 6-8
5170 Bois-de-Villers