Een verbonden Samsung koelkast en wild food

De huidige trends zijn te bekijken en te proeven bij èggo

Voor de sterke trends van het moment, moet je bij èggo zijn. Vanaf nu neemt internet haar plaats in in de keukentoestellen. Altijd aan de spits van technologische innovatie, werkt èggo samen met Samsung om de verbonden koelkast Family Hub op Batibouw te introduceren. Een andere trend, deze keer op het vlak van fooding: gezonde voeding gemaakt op basis van wilde planten die meer en meer aanhangers kent. èggo verwelkomt verbazingwekkende "wild food" animaties die u tijdens het weekend van 27 en 28 februari kan ontdekken.

 >  1. èggo onthult de slimme Samsung koelkast in exclusiviteit op zijn stand

Voor èggo, zijn design en technologie al verweven in het ontwerp van de keukens van vandaag, om van deze leefruimte het kloppend en verbonden hart in huis te maken. Perfect voorbeeld van deze nieuwe tendens, èggo integreert de nieuwste Samsung koelkast.

  • Family Hub-koelkast als digitaal en sociaal epicentrum in de keuken
  • LCD-scherm, binnencamera’s en Wi-Fi-toepassingen maken verblijf in de keuken aangenamer
  • Samsung combineert uitmuntende prestaties met innovatie en modern design

Samsung maakt van de koelkast hét digitale en sociale middelpunt in elke keuken. De elektronicafabrikant ontwikkelde daarvoor de Family Hub-koelkast. Deze zit boordevol nieuwe technologie voor het bijhouden van de voorraad, huishoudelijke klusjes en updates van gezinsleden. Het apparaat heeft een groot beeldscherm in de rechterdeur, drie hoogwaardige camera’s aan de binnenzijde en diverse Wi-Fi-toepassingen.

De Samsung Family Hub-koelkast zal eind februari al te bewonderen zijn op Batibouw en is vanaf de tweede helft van 2016 beschikbaar in België. 

>  2. Wild food : proef wilde, eetbare planten !

Gezond en eenvoudige gerechten op basis van wilde eetbare planten zijn in. Daslook, al van gehoord? En nagelkruid? Beide wilde planten zijn eetbaar en hebben verrassende smaken: de fijne smaak van look en het gerookte parfum van kruidnagel.
 
Ontdek deze twee curiosa en geniet van de proeverijen die bereid worden door de chefs van “Cuisine sauvage”; een vereniging die de gastronomie van morgen predikt met steeds gezondere en smakelijke gerechten, die van de eetbare wilde planten.
 
Kroepoek met daslook pesto of espuma van de nagelkruidwortels, verras je smaakpapillen. Het 'onkruid' van de tuin heeft nieuwe ervaringen in petto!

Afspraak op de èggo stand op zaterdagnamiddag 27/2 en zondagmorgen 28/2 .

 

Contacteer ons
Over èggo

Opgericht in 2007 telt èggo vandaag 59 geïntegreerde verkoopspunten waarvan 1 in Nederland, 2 in het Groothertogdom Luxemburg en 7 in Spanje. De slogan « de keuken van mijn leven » weerspiegelt de waarden van een keuken: persoonlijkheid en levensstijl. 

Elk jaar ontwerpt en plaatst het merk meer dan 17.400 op maat gemaakte keukens en 2.500 opbergsystemen. èggo beschikt in België over eigen logistieke diensten en een Customer Care. Met zijn 665 medewerkers, techniekers en bezorgers heeft èggo in 2019 als doelstelling een jaarlijkse omzet van 135.000.000 € te halen.

èggo
Rue Léon François 6-8
5170 Bois-de-Villers