Skip to Content

Èggo, de 100% Belgische keukeninstallateur, zet zijn flitsende expansie verder en opent zijn 48ste verkooppunt in Mechelen

Vanaf 04 september strijkt het kitchen house èggo neer in Mechelen en opent er zijn gloednieuwe showroom met uitgeruste keukens op een zeer drukke en strategische  commerciële verkeersader.  Inderdaad, op de Brusselsesteenweg krioelt het van grote merken, zoals Brantano, Heytens, Auto 5, Shoe Discount, Carrefour, Carpet Right enz.

Op een oppervlakte van 315 m², die plaats biedt aan 12 tentoongestelde keuken en 4 verkoopkantoren, toont  èggo Mechelen aan zijn klanten een mooi gamma uitgeruste keukens met vloeiende, eigentijdse lijnen en trendy kleuren.  Ergonomie, functionaliteit, design…, alles getuigt van de inspiratie van de ontwerpers. 

èggo Mechelen bestaat uit een team van 3 ervaren adviseurs-verkopers, een keukenplaatser en een administratieve manager.  Zij helpen de klant in het licht van zijn behoeften een keuze te maken tussen de kleuren, inplantingsmogelijkheden en ergonomische trucjes.

Op het vlak van het budget stelt èggo een brede waaier van oplossingen voor : zonder compromissen te maken als het om kwaliteit gaat (zo zijn bijvoorbeeld alle èggo-keukens standaard met gedempte scharnieren uitgerust) en met een oordeelkundige selectie van elektrische huishoudtoestellen van bekende merken, gecombineerd met zeer interessante aanbiedingen, bewijst èggo dat het mogelijk is resoluut voor design en elegantie te gaan zonder de prijs uit de pan te laten swingen. 

Praktische informatie

èggo Mechelen

Brusselsesteenweg 441

mechelen@eggo.be

Onder leiding van Chahid Chaoui

Openingsuren : van maandag tot vrijdag : van 10.00 tot 18.30 u - zaterdag : van 10.00 tot 18.00 u

Contacteer ons
Benedicte Van Moortel Meer info? , eggo
Benedicte Van Moortel Meer info? , eggo
Over èggo

Het Belgische familiebedrijf èggo, opgericht in 2007, telt vandaag 63 geïntegreerde verkoopspunten in vijf verschillende landen. Er zijn showrooms van het merk in België, in het Groothertogdom Luxemburg, in Spanje (met 4 openingen in 2020) en nog recenter in Dakar te Sénégal.

In 2020 heeft èggo 19.000 projecten op maat gerealiseerd voor haar klanten. De groep beschikt in België over eigen logistieke diensten en een Customer Care. Met zijn 665 medewerkers, installateurs en bezorgers behaalde de groep èggo in 2020 een jaarlijkse omzet van € 145.000.000.
èggo
Rue Léon François 6-8
5170 Bois-de-Villers