Èggo, de 100% Belgische keukeninstallateur, zet zijn flitsende expansie verder en opent zijn 48ste verkooppunt in Mechelen

Vanaf 04 september strijkt het kitchen house èggo neer in Mechelen en opent er zijn gloednieuwe showroom met uitgeruste keukens op een zeer drukke en strategische  commerciële verkeersader.  Inderdaad, op de Brusselsesteenweg krioelt het van grote merken, zoals Brantano, Heytens, Auto 5, Shoe Discount, Carrefour, Carpet Right enz.

Op een oppervlakte van 315 m², die plaats biedt aan 12 tentoongestelde keuken en 4 verkoopkantoren, toont  èggo Mechelen aan zijn klanten een mooi gamma uitgeruste keukens met vloeiende, eigentijdse lijnen en trendy kleuren.  Ergonomie, functionaliteit, design…, alles getuigt van de inspiratie van de ontwerpers. 

èggo Mechelen bestaat uit een team van 3 ervaren adviseurs-verkopers, een keukenplaatser en een administratieve manager.  Zij helpen de klant in het licht van zijn behoeften een keuze te maken tussen de kleuren, inplantingsmogelijkheden en ergonomische trucjes.

Op het vlak van het budget stelt èggo een brede waaier van oplossingen voor : zonder compromissen te maken als het om kwaliteit gaat (zo zijn bijvoorbeeld alle èggo-keukens standaard met gedempte scharnieren uitgerust) en met een oordeelkundige selectie van elektrische huishoudtoestellen van bekende merken, gecombineerd met zeer interessante aanbiedingen, bewijst èggo dat het mogelijk is resoluut voor design en elegantie te gaan zonder de prijs uit de pan te laten swingen. 

Praktische informatie

èggo Mechelen

Brusselsesteenweg 441

mechelen@eggo.be

Onder leiding van Chahid Chaoui

Openingsuren : van maandag tot vrijdag : van 10.00 tot 18.30 u - zaterdag : van 10.00 tot 18.00 u

Contacteer ons
Benedicte Van Moortel Meer info? , eggo
Benedicte Van Moortel Meer info? , eggo
Over èggo

Opgericht in 2007 telt èggo vandaag 59 geïntegreerde verkoopspunten waarvan 1 in Nederland, 2 in het Groothertogdom Luxemburg en 7 in Spanje. De slogan « de keuken van mijn leven » weerspiegelt de waarden van een keuken: persoonlijkheid en levensstijl. 

Elk jaar ontwerpt en plaatst het merk meer dan 17.400 op maat gemaakte keukens en 2.500 opbergsystemen. èggo beschikt in België over eigen logistieke diensten en een Customer Care. Met zijn 665 medewerkers, techniekers en bezorgers heeft èggo in 2019 als doelstelling een jaarlijkse omzet van 135.000.000 € te halen.

èggo
Rue Léon François 6-8
5170 Bois-de-Villers