Skip to Content

èggo strijkt neer in Turnhout

Tweede Kempense vestiging op enkele maanden tijd

Op 3 april opende het Belgische keukenmerk èggo, de nummer twee op de binnenlandse markt, een nieuwe showroom in Turnhout. De 46ste al in de steile opmars van het merk, en na Geel de tweede op korte tijd in de Kempen. èggo hanteert een uniek businessmodel om kwaliteitskeukens van Duitse makelij voor elk budget te kunnen aanbieden.

De nieuwe showroom of ‘Kitchen House’ aan de Steenweg op Gierle biedt aan de hand van 28 keukenmodellene en compleet overzicht van het volledige èggo gamma, de vele kleuren, installatie-ideeën en ergonomische tips.

Zaakvoerder Hans De Winter: “Alle nieuwe kleuren en revolutionaire greeploze keukens die op Batibouw werden gepresenteerd, zijn prominent aanwezig. Daaronder ook het model “Start by éggo”, een kwaliteitskeuken voor starters vanaf amper 2.000 euro.”

Èggo focust op volledig uitgeruste keukens die in Duitsland volgens hoge kwaliteitsnormen worden geproduceerd, elektrische apparatuur van grote merken inbegrepen. Jongste blikvanger waarmee èggo zich onderscheidt van zijn concurrenten is de greeploze keuken voor een prijs die toegankelijk is voor een breed publiek.

Deze nieuwe modellen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en nagenoeg eindeloze opstellingsmogelijkheden. Bovendien zijn alle keukens van èggo sinds kort uitgerust met nieuwe scharnieren met ingebouwde dempers. De technologie van het lasersnijden wordt sinds een jaar algemeen toegepast en staat borg voor een feilloze afwerking.

Een project, inspiratie … ontdek het allemaal op eggo.be

Inspiratie nodig alvorens de showroom te bezoeken? De applicatie “èggo Kitchen Vista” is een handige tool om de keuken van uw dromen uit te werken aan de hand van drie voorgestelde opstellingen: rechte lijn, in een “L” met een opvallend eiland en met een vrijstaand eiland.

Daarnaast kan iedereen zijn keuken een persoonlijke touch geven door verschillende kleuren, fronten, handgrepen en materialen van vloeren en werkbladen met elkaar te combineren. De applicatie is momenteel beschikbaar via de website van èggo (www.eggo.be).

Contacteer ons
Bénédicte Van Moortel Meer info? , èggo
Bénédicte Van Moortel Meer info? , èggo
Over èggo

Het Belgische familiebedrijf èggo, opgericht in 2007, telt vandaag 63 geïntegreerde verkoopspunten in vijf verschillende landen. Er zijn showrooms van het merk in België, in het Groothertogdom Luxemburg, in Spanje (met 4 openingen in 2020) en nog recenter in Dakar te Sénégal.

In 2020 heeft èggo 19.000 projecten op maat gerealiseerd voor haar klanten. De groep beschikt in België over eigen logistieke diensten en een Customer Care. Met zijn 665 medewerkers, installateurs en bezorgers behaalde de groep èggo in 2020 een jaarlijkse omzet van € 145.000.000.
èggo
Rue Léon François 6-8
5170 Bois-de-Villers