Skip to Content

Het èggo netwerk blijft groeien in België en in het buitenland

Èggo zet zijn ontwikkeling voort met nieuwe verkooppunten in België en in het buitenland. Een korte rondleiding door de recente openingen.

België flirt met 50 winkels 

Twee nieuwe winkels versterken de aanwezigheid van èggo in Vlaanderen, Kuringen en Sint-Denijs Westrem. Deze twee nieuwe showrooms verfijnen de mazen van het èggo-netwerk in het noorden van het land, wat de resultaten en de naambekendheid verder zal helpen verbeteren. Eggo heeft nu 49 verkooppunten in België en zal er in februari 2019 met de opening van een Kitchen House in Moeskroen 50 tellen. Een sterke groei voor een familiebedrijf dat sinds 10 jaar bestaat.

En 6 voor Spanje! 

Het is in Logroño (tussen Zaragoza en Bilbao) dat de 6e èggo Kitchen House opende in Spaanse landen. De uitbreiding versnelt in Spanje, aangezien er in september een zevende opening aangekondigd wordt in Valencia, gevolgd door Barcelona en Alicante tussen eind 2018 en begin 2019. Nieuw bewijs dat het sterke concept en het duidelijk imago van èggo alle doelgroepen weet te verleiden.

Nederland, 't is vertrokken! 

Na het Groothertogdom Luxemburg en Spanje markeert de inauguratie van de eerste pilootwinkel in Breda (Nederland) het begin van een nieuw hoofdstuk van èggo’s expansie, zoals eind vorig jaar aangekondigd.

Toevertrouwd aan de Retail-ervaring van Country Manager Goossen Foppen, is het een mooie en heel grote showroom die èggo met trots lanceerde in het midden van de knokpartij dat vele keukenhandelaars voeren op deze markt die opnieuw op groei gericht is. En met een sterke vastberadenheid: om te bewijzen dat het transparante beleid, de kwaliteit van de service en het professionalisme van èggo kunnen concurreren met het promo-bod.

We zijn zeer verheugd de aanwezigheid van èggo in België en Spanje te versterken. Als èggo het zo goed doet op deze markten, dan is het omdat wij een beleid voeren dat op eenvoudige maar sterke waarden gebaseerd is zoals alleen familiebedrijven dat kunnen doen. In de eerste plaats: echt luisteren naar de behoeften en verwachtingen van de klant, dan een helder en volledig transparant aanbod en tenslotte de belofte van een non-stop begeleiding van A tot Z. Een succesformule die we al 10 jaar toepassen, nu ook in nieuwe markten zoals Nederland - Frédéric Taminiaux, CEO èggo.
Benedicte Van Moortel Media Officer, Menatam SA
Over èggo

Het Belgische familiebedrijf èggo, opgericht in 2007, telt vandaag 63 geïntegreerde verkoopspunten in vijf verschillende landen. Er zijn showrooms van het merk in België, in het Groothertogdom Luxemburg, in Spanje (met 4 openingen in 2020) en nog recenter in Dakar te Sénégal.

In 2020 heeft èggo 19.000 projecten op maat gerealiseerd voor haar klanten. De groep beschikt in België over eigen logistieke diensten en een Customer Care. Met zijn 665 medewerkers, installateurs en bezorgers behaalde de groep èggo in 2020 een jaarlijkse omzet van € 145.000.000.
èggo
Rue Léon François 6-8
5170 Bois-de-Villers