Keukentrends 2018: marmer maakt een comeback

Geef je keuken een chique toets!

Dinsdag 17 april 2018 — Terwijl je marmer vroeger enkel zag in klassieke interieurs en keukens, zie je het nu overal opduiken en kan je er niet meer naast kijken. Klassevol, minimalistisch, kostbaar: marmer is en blijft het symbool van onbetwistbare verfijning. Maar nu is het wel in een modern jasje gestoken. Onweerstaanbaar mooi!

In combinatie met hout, messing of koper steelt marmer de show. Tabletten, kandelaars, broodplanken, horloges: marmer doet het overal goed. Je ziet het zowel bij toegankelijke merken als bij designers: in de interieurtrends van vandaag vind je overal wel een subtiele aanwezigheid marmer.

En in de keuken? Dezelfde trend! Het verfijnde en minimalistische marmer zet de toon. Voor een resoluut hedendaags effect kiest men voor marmer op muren, wanden of werkplannen. Marmer ziet er goed uit in zwart of wit maar flirt ook wel eens met pasteltinten (speciale vermelding voor roze, aquablauw of lichtgroen) en koperkleurige tinten.

Houd er wel rekening mee dat marmer een poreuze steen is. En dat wil zeggen dat je er gemakkelijk vlekken op maakt. Daarom biedt èggo heel natuurgetrouwe imitaties in composiet of keramiek in wit of zwart antraciet. Die zijn wel bestand tegen krassen en schokken. Er is dus geen enkele reden meer om het niet in huis te halen!

Keuken 903 ©èggo
Keuken 900 ©èggo
Zoom keuken 900 ©èggo
Benedicte Van Moortel Media officer at Menatam NV

Over Eggo

Opgericht in 2007 telt èggo vandaag 58 geïntegreerde verkoopspunten waarvan 1 in Nederland, 2 in het Groothertogdom Luxemburg en 6 in Spanje. De slogan « de keuken van mijn leven » weerspiegelt de waarden van een keuken: persoonlijkheid en levensstijl. 

Elk jaar ontwerpt en plaatst het merk meer dan 17.400 op maat gemaakte keukens en 2.500 opbergsystemen. èggo beschikt in België over eigen logistieke diensten en een Customer Care. Met zijn 630 medewerkers, techniekers en bezorgers heeft èggo in 2018 als doelstelling een jaarlijkse omzet van 135.000.000 € te halen.

Eggo
Rue Léon François 6-8
5170 Bois-de-Villers