Skip to Content

Kies voor de zuivere lijnen van een greeploze keuken

Ontdek de designkeukens van èggo op BIS (Flanders Expo Gent, 4 tot 12 oktober)

De collectie greeploze keukens Line-N van èggo krijgt er een waaier van trendy kleuren bij. De Belgisch keukenfabrikant kiest zo resoluut voor design en zet tegelijk in op gebruiksgemak en comfort. Ontdek de nieuwekeukens op het bouwsalon Bis, van 4 tot 12 oktober in Flanders Expo Gent (stand 1464 in paleis 1).

Minder handgrepen, maar evenveel kwaliteit, comfort en keuze van inrichting. Een horizontaal of verticaal profiel?Met èggo stemt de klant zijn keuken perfect af op zijn smaak. 

Om het designaanbod nog toegankelijker te maken, vult èggo zijn keukenmodellen aan met nieuwe afwerkingen in hoogglanslak, gekleurde profielen en geïntegreerde LED verlichting (met afstandbediening). Keuze genoeg dus voor een persoonlijke en betaalbare designkeuken op maat. De populaire Cottage-collectie breidt daarbij het assortiment frontpanelen uit. Zo is er nu ook een uitvoering met houtlook. 

Met de reeks Start reikt èggo dan weer jonge, kleurrijke en dynamische keukens aan, aangepast aan het eigentijds wonen met vaak beperkte ruimtes en budgetten.

Op het bouwsalon Bis kan je ook zien dat alle èggo-keukens nieuwe scharnieren met ingebouwde schokdempers kregen. Ook tal van technische verbeteringen – standaard bij alle èggo-keukens – zijn tot in detail doorgevoerd.

èggo op BIS

stand 1464 in paleis 1 • Flanders Expo Gent (Maaltekouter 1)

 

Contacteer ons
Bénédicte Van Moortel Meer info? , èggo
Bénédicte Van Moortel Meer info? , èggo
Over èggo

Het Belgische familiebedrijf èggo, opgericht in 2007, telt vandaag 63 geïntegreerde verkoopspunten in vijf verschillende landen. Er zijn showrooms van het merk in België, in het Groothertogdom Luxemburg, in Spanje (met 4 openingen in 2020) en nog recenter in Dakar te Sénégal.

In 2020 heeft èggo 19.000 projecten op maat gerealiseerd voor haar klanten. De groep beschikt in België over eigen logistieke diensten en een Customer Care. Met zijn 665 medewerkers, installateurs en bezorgers behaalde de groep èggo in 2020 een jaarlijkse omzet van € 145.000.000.
èggo
Rue Léon François 6-8
5170 Bois-de-Villers