Skip to Content

Ontdek de drie herfst-winter 2017 tendensen voor de keuken

Inspirerende ideeën voor een trendy keuken

Strak, de keuken van eind 2017 is zwart of wit, voor een look die zachtheid en soberheid uitstraalt, zonder ooit aan gezelligheid in te boeten. Mooi maar functioneel, blijft de èggo keuken zich aanpassen aan alle ruimten, zelfs de meest krappe.

1. Black is back

Zwart is zo chic ! Van het werkblad tot de kasten, via de handgrepen, tooit de keuken zich met zwart van de vloer tot het plafond voor een sfeer die elegantie en soberheid ademt.

Gedaan met inox en kleuren, ook de huishoudtoestellen en de kranen krijgen een total black lookSpoelbak, mengkraan, afzuigkap, oven en koelkast vervolledigen het strakke keukenontwerp, waardoor de centrale plek van het huis extreem verfijnd wordt.

Absoluut niet triest of donker, komt de zwarte keuken gastvrij en gezellig over, dankzij een paar houtaccenten met nissen of zelfs een deel van het centrale eiland. Denk aan enkele design details, zoals de VITA hanglampen, strak en zeer actueel, kies voor lichte en stralende muren met apparente stenen en u krijgt een heel gezellige « bistro »-sfeer!

Vergeet niet voor een maximaal comfort om de vaatwasser op hoogte te plaatsen. Met zijn zwarte deur valt hij helemaal niet op en wat een gemak om niet meer te moeten bukken om hem te vullen of leeg te maken !

Gegevens van deze keuken :

  • Zwarte matte TOUCH afwerking met houtaccenten
  • Prijs : 10.790 euro incl. BTW aan 6% - AEG elektro inbegrepen (12.179 euro aan 21%)
  • Vloeroppervlakte : 3m x 0,6m + eiland 3m x 1,15m

2. Eenvoud en harmonie, het geluksrecept

In wit hout, altijd een van de favoriete kleuren, straalt de keuken als spil van het huis enerzijds zachtheid, maar ook gezelligheid uit.

Gedaan met die verborgen ruimte achter de deur, het is een open polyvalente ruimte in de zuiverste 'hygge' spirit. De kinderen maken er hun huiswerk, ze verwelkomt vrienden voor een warm drankje en een stukje cake, en later op de avond wordt er gezellig gekletst en wordt de wereld verbeterd rond een heerlijk klaargemaakte schotel !

Natuurlijk vloeiend openen meubelen met gladde wanden eenvoudig via de deurprofielen. De groeven die toelaten om de laden en de deuren van deze keuken zonder handgreep te openen, zijn verkrijgbaar in een waaier van kleuren. Ze kunnen daarom perfect overeenstemmen met de kleur van de keuken of, omgekeerd, er net mee contrasteren. De huishoudtoestellen en de spoelbak zijn ook in volledige harmonie en in onberispelijk wit. De deuren zijn verkrijgbaar in matte of ultra-matte afwerking met een zeer zachte touch.

De « deco » touch, zoals cementen tegels of een subtiel spel van open houten nissen, personaliseren de keuken en benadrukken haar gezellige en gastvrije kant. Eenvoud, zachtheid en harmonie karakteriseren de keuken van eind 2017, als een ruimte waar het goed is om te leven met vrienden en familie!

Gegevens van deze keuken :

  • Wit alpenhout hyper mat FASHION afwerking met witte handgreepprofielen en houtaccenten
  • Prijs: 9.490 euro incl. BTW aan 6% - elektro Whirlpool inbegrepen (10.627 euro aan 21%)
  • Vloeroppervlakte : 3,6m x 0,6m + eiland 3,6m x 1,15m

3. Small is beautiful 

Ja, u kan een kleine keuken inrichten en trendy blijven! Bij éggo is alles ontworpen om de ruimte optimaal te benutten en elke vierkante centimeter te gebruiken zonder ooit te vergeten de nieuwste trends te integreren.

Neem bijvoorbeeld deze kleine keuken: met zijn houten meubels, strakke lijnen en lichte kleuren die het licht opvangen, past ze perfect bij de noordelijke stijl, die erg in is deze winter.

Een andere stevige trend in deze keuken: de mooie houten nis die de rechtlijnigheid van het geheel doorbreekt en een persoonlijke touch geeft aan de gezelligste plek in huis. U stalt er designobjecten, kookboeken, keukengerei, planten, ...uit, evenveel manieren om eigen stijl en persoonlijkheid uit te drukken!

Tot slot aarzelt deze slimme kleine keuken niet om de ruimte optimaal te benutten dankzij meubels die tot aan het plafond reiken. Kortom, ze toont op een samengebalde manier de verschillende trends van dit najaar 2017!

Gegevens van deze keuken :

  • Wit alpenhout INLINE afwerking met handgreep/ in de deur ingewerkt handvat en RIO Virginia eik
  • Prijs : 8.690 euro incl. BTW aan 6% - elektro Siemens inbegrepen (9.979 euro aan 21%)
  • Vloeroppervlakte : 2,4m x 3m
Contacteer ons
Benedicte Van Moortel Media Officer, Menatam SA
Benedicte Van Moortel Media Officer, Menatam SA
Over èggo

Het Belgische familiebedrijf èggo, opgericht in 2007, telt vandaag 63 geïntegreerde verkoopspunten in vijf verschillende landen. Er zijn showrooms van het merk in België, in het Groothertogdom Luxemburg, in Spanje (met 4 openingen in 2020) en nog recenter in Dakar te Sénégal.

In 2020 heeft èggo 19.000 projecten op maat gerealiseerd voor haar klanten. De groep beschikt in België over eigen logistieke diensten en een Customer Care. Met zijn 665 medewerkers, installateurs en bezorgers behaalde de groep èggo in 2020 een jaarlijkse omzet van € 145.000.000.
èggo
Rue Léon François 6-8
5170 Bois-de-Villers