START: de kleine keuken die alles van een grote heeft

De oplossing voor kot en studio

Maandag 3 juli 2017 — Eggo heeft START gelanceerd, een gamma kleine keukens, speciaal ontworpen voor op kot, studio en alle soorten kleine ruimtes. START is de slimme oplossing voor keukens aan een miniprijs maar superpraktisch en stijlvol.

Verleidelijk en trendy

In sprankelende kleuren of in hout voor een Scandinavische look, vallen START keukens van èggo in de smaak zowel bij jongeren die in een studio of klein appartement wonen als bij koteigenaars op zoek naar iets anders dan een kitchenette of een onpersoonlijke kit.

Boordevol goede ideeën

De START keukens beschikken over tal van snufjes om de ruimte maximaal te benutten: nissen en opbergaccessoires of een werkplan verlengd tot eethoek, zelfs tot bureau, alles is ontworpen om de ruimte te optimaliseren en elke vierkante centimeter te laten renderen.

Beperkt budget maar topkwaliteit

De START keukens van èggo, dat is vooral de belofte van een krap budget, zonder afbreuk te doen op het vlak van kwaliteit: met in de fabriek gemonteerde meubelen, geschroefde ruggen, gedempte scharnieren, verstelbare poten, volledig uittrekbare laden met schokdempers en huishoudtoestellen van Duitse makelij hebben START keukens van èggo alle kwaliteiten van hun grote zussen.

De prijs begint bij  2.190€ (6% incl. BTW) voor een volledig uitgeruste keuken met kookplaat, oven, dampkap en koelkast, alsook een spoelbak met kranen.

Stijlvol, goed uitgerust en robuust, het ontbreekt aan niets in de START keukens !

START keuken ©èggo
START keuken ©èggo
START keuken ©èggo
START keuken ©èggo
START keuken ©èggo