Skip to Content

START: de kleine keuken die alles van een grote heeft

De oplossing voor kot en studio

Eggo heeft START gelanceerd, een gamma kleine keukens, speciaal ontworpen voor op kot, studio en alle soorten kleine ruimtes. START is de slimme oplossing voor keukens aan een miniprijs maar superpraktisch en stijlvol.

Verleidelijk en trendy

In sprankelende kleuren of in hout voor een Scandinavische look, vallen START keukens van èggo in de smaak zowel bij jongeren die in een studio of klein appartement wonen als bij koteigenaars op zoek naar iets anders dan een kitchenette of een onpersoonlijke kit.

Boordevol goede ideeën

De START keukens beschikken over tal van snufjes om de ruimte maximaal te benutten: nissen en opbergaccessoires of een werkplan verlengd tot eethoek, zelfs tot bureau, alles is ontworpen om de ruimte te optimaliseren en elke vierkante centimeter te laten renderen.

Beperkt budget maar topkwaliteit

De START keukens van èggo, dat is vooral de belofte van een krap budget, zonder afbreuk te doen op het vlak van kwaliteit: met in de fabriek gemonteerde meubelen, geschroefde ruggen, gedempte scharnieren, verstelbare poten, volledig uittrekbare laden met schokdempers en huishoudtoestellen van Duitse makelij hebben START keukens van èggo alle kwaliteiten van hun grote zussen.

De prijs begint bij  2.190€ (6% incl. BTW) voor een volledig uitgeruste keuken met kookplaat, oven, dampkap en koelkast, alsook een spoelbak met kranen.

Stijlvol, goed uitgerust en robuust, het ontbreekt aan niets in de START keukens !

Contacteer ons
Benedicte Van Moortel Media Officer, Menatam NV
Benedicte Van Moortel Media Officer, Menatam NV
Over èggo

Het Belgische familiebedrijf èggo, opgericht in 2007, telt vandaag 63 geïntegreerde verkoopspunten in vijf verschillende landen. Er zijn showrooms van het merk in België, in het Groothertogdom Luxemburg, in Spanje (met 4 openingen in 2020) en nog recenter in Dakar te Sénégal.

In 2020 heeft èggo 19.000 projecten op maat gerealiseerd voor haar klanten. De groep beschikt in België over eigen logistieke diensten en een Customer Care. Met zijn 665 medewerkers, installateurs en bezorgers behaalde de groep èggo in 2020 een jaarlijkse omzet van € 145.000.000.
èggo
Rue Léon François 6-8
5170 Bois-de-Villers