èggo neemt maatregelen tegen het coronavirus

èggo neemt maatregelen tegen het coronavirus

Het bedrijf sluit tijdelijk zijn verkooppunten

Om actief de verspreiding van het coronovirus te vertragen, kondigt de Belgische keukenfabrikant èggo aan haar 50 verkooppunten tijdelijk te sluiten vanaf 17 maart om 18u30.

Frédéric Taminiaux, CEO van èggo : “We hebben besloten om tijdelijk onze winkels te sluiten voor het publiek, zelfs al werken we voornamelijk op afspraak en komen er niet veel mensen samen op een grote oppervlakte zoals het geval is bij voedsel, - textiel – of sportzaken. Deze maatregel gaat in vanaf dinsdagavond om 18u30. Op die manier beschermen we onze werknemers en onze klanten.”

Geen impact op productie, levering en installatie

“We begrijpen volkomen dat wanneer een klant kiest voor een nieuwe keuken of opbergruimte, hij of zij lang heeft nagedacht alvorens die beslissing te maken. Ik wil onze klanten geruststellen dat onze teams hun projecten blijven beheren. Er is telefonische permanentie beschikbaar en de klantendienst blijft open dankzij thuiswerk. Zo kunnen onze klanten via meerdere kanalen bij ons terecht. Bovendien volgen wij nog steeds de bestellingen op alsook de planning van leveringen en installaties." besluit Frédéric Taminiaux.

Voor zij die wat tijd thuis doorbrengen, heeft èggo slimme manieren bedacht voor inspiratie!

Eén ding is zeker: we zullen de komende dagen heel wat tijd binnenshuis doorbrengen. Daarom stelt èggo een aantal ideeën voor aan zij die van de gelegenheid gebruik willen maken om een beetje te dromen van een nieuwe keuken. Zo zijn er artikels en adviezen te vinden op hun blog, kan de klant online zijn/haar eigen project ontwerpen, is een virtueel bezoek aan een winkel mogelijk en kan de klant zelfs ‘live’ chatten met een adviseur op afstand. Afspraak op de website van èggo.

èggo is een Belgische onderneming met verkooppunten in België, Groothertogdom Luxemburg en Spanje. De onderneming telt in België 450 werknemers, ontwerpt en installeert jaarlijks 17.000 keukens en opbergruimtes op maat en heeft een jaarlijkse omzet van ongeveer 150 miljoen euro.

Over èggo

Het Belgische familiebedrijf èggo, opgericht in 2007, telt vandaag 63 geïntegreerde verkoopspunten in vijf verschillende landen. Er zijn showrooms van het merk in België, in het Groothertogdom Luxemburg, in Spanje (met 4 openingen in 2020) en nog recenter in Dakar te Sénégal.

In 2020 heeft èggo 19.000 projecten op maat gerealiseerd voor haar klanten. De groep beschikt in België over eigen logistieke diensten en een Customer Care. Met zijn 665 medewerkers, installateurs en bezorgers behaalde de groep èggo in 2020 een jaarlijkse omzet van € 145.000.000.
èggo
Rue Léon François 6-8
5170 Bois-de-Villers